Robinson R22 Beta
Robinson R22 Beta
Cześć! Ryszard, trzeba dodać jeszcze jeden dział forum, śmigłowce, i tu pytanie, Robinson R22 Beta, ktoś z forumowiczów lata,używa, posiada, posiada wiedzę na temat proszę o wszelkie informacje.
- Ryszard Lewandowski
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Robinson R22 Beta
Paweł, mówisz i masz. Utworzone i Twój post przeniesiony do nowego forum.
Co do samego R22 - to ja się przestałem interesować jak gdzieś natknąłem się na cenę...
Ryszard Lewandowski
Pilot motolotniowy, samolotów ultralekkich.
Mechanik Poświadczenia Obsługi Statków Powietrznych - TM(PHG), TM(A).
SP-MIAU
Jazz, R912, Stratus-P17
Pilot motolotniowy, samolotów ultralekkich.
Mechanik Poświadczenia Obsługi Statków Powietrznych - TM(PHG), TM(A).
SP-MIAU
Jazz, R912, Stratus-P17
Super, dzięki za nowy dział, teraz czekamy, może ktoś taką maszynę posiada i podzieli się zdobytą wiedzą chociażby odnośnie kosztów użytkowania.
Niestety nie udało się znaleźć nikogo kto jest użytkownikiem R22, teraz przyszedł czas poszukiwania użytkownika innego śmigłowca, Hughes-Schweizer, może ktoś latał, lata ma wiedzę, prośba o kontakt.
Wprawdzie to stare dzieje (fotka zrobiona na zlocie wiatrakowców w 2012 roku) , ale popytaj kolegów z lotniska w Kornem.
Janusz
Janusz
- Załączniki
-
- DSC03785.jpg (67.95 KiB) Przejrzano 172559 razy
Kontaktowałem się z lotniskiem w Kornem, niestety teraz nie stacjonuje żaden śmigłowiec.
Przepraszam , chciałem pomóc , a tu się okazało , że śmigłowiec ze zdjęcia został rozbity w następnym roku ....
Janusz
Janusz
- wojtek lokomotywa
Witam posiadam Robinsona R22 betę niedawno zakupem mam zarejestrowany we Włoszech jako ultralekki na razie uczę się nim latać do licencji włoskiej śmigłowiec mam w wersji ADVANCED i z możliwością założenia pływaków które także posiadam